Terug
Groot nieuws: Gesponsorde IDC  27 08 2013

Sponsored By AmilcoSports

  Volg je Instructeursopleiding bij GoPro en profiteer van ons unieke aanbod je te laten sponsoren door AmilcoSports

  200 euro sponsoring op jouw cursus door Amilcosports
  100 euro kortingsvoucher voor aanschaf duikmateriaal Aqualung, Suunto, Bare en Metalsub tijdens de IDC
100 euro voucher voor een Equipment seminar na afloop van de IDC bij de importeur op locatie
200 euro voucher voor een korting op de aanschaf van een duikschool pakket

Lees hieronder meer over ons aanbod:


De kracht van samenwerking

Importeur van onder andere Suunto, Bare, Aqua Lung en MetalSub is een sponsor overeenkomst aangegaan met Padi 5* CDC center Safe Diving in Eindhoven. De samenwerking heeft tot doel het niveau aan kennis en vaardigheden die standaard bij goed opgeleide Padi instructeurs hoort, aan te vullen met een gedegen productkennis van duikproducten van topniveau. Padi Course Director Bill Megens schreef een specifiek aanvullend programma op de standaard Padi instructeurs opleiding waar AmilcoSports zich goed in kan vinden.

Directeur Erik Bleiji van AmilcoSports heeft belang bij goed opgeleide Padi instructeurs. “Voor ons zijn duikinstructeurs belangrijke spelers in de duikmarkt. Zij zijn de opiniemakers, zij zijn de bron van informatie voor nieuwe duikers en zij komen als eerste met nieuwe duikers in aanraking. Wij hebben er belang bij dat zij goed opgeleid worden, over uitstekende lesgeefvaardigheden beschikken en daarbij onze producten kennen. Wij willen graag een bijdrage leveren aan het opleidingsproces en IDC kandidaten helpen en dat doen wij samen met Safe Diving door middel van dit unieke ‘pilot-project’.  

Sponsoring IDC kandidaten

Om het opleidingsproces te stimuleren, sponsort AmilcoSports elke IDC kandidaat 200 euro op de Padi instructeuropleiding bij Safe Diving. Elke IDC kandidaat ontvangt daarnaast een voucher ter waarde van 100 euro die te gebruiken is voor aanschaf van duikmateriaal van Suunto, Aqua Lung, Bare en MetalSub. Na afloop van een IDC organiseert AmilcoSports samen met Safe Diving een gratis producttraining op de merken van AmilcoSports die normaal 100 euro zou moeten kosten. Mocht de IDC kandidaat na afloop van zijn IDC een AmilcoSports duikschool startpakket kopen bestaande uit een viertal uitrustingen, dan helpt AmilcoSports de IDC kandidaat met nog eens een extra kortingsvoucher van 200 euro.  

Bill Megens is verheugd over de samenwerking. “Dit is fantastisch nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is om een Padi instructeuropleiding te gaan volgen. Tijdens de IDC wordt naast de duikgerelateerde training veel tijd besteed aan marketing. Je kunt de best getrainde duikinstructeur zijn, maar met een leeg klaslokaal schiet het niet op. AmilcoSports gaat een rol vervullen in de marketingworkshops tijdens de IDC waardoor IDC kandidaten nog beter voorbereid zijn op het echte lesgeven. Door de bijdrage van AmilcoSports wordt onze IDC inhoudelijk nog beter, onderscheiden wij ons ten opzichte van andere aanbieders en bieden we de beste prijs kwaliteit verhouding die mogelijk is”

Deze actie is van toepassing op elke inschrijving vanaf de IDC's van 23 augustus voor die kandidaten die een platinum pakket boeken en duurt tot en met september 2014

 

 

 
Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee